Скандальна співачка Лоліта Мілявська, яка родом з України, але зараз проживає в Росії завжди вміла дивувати публіку. Ось і нове відео на сторінці в соціальній мережі Instagram не обійшлося без яскравих фраз і дій.

Лоліта Мілявська
Лоліта Мілявська

Зірка умудрилаь повеселити шанувальників навіть не виходячи з дому. Разом з актором Максимом Аверіним Лоліта розташувалася прямо на галявині біля будинку.

"Лежати на траві біля свого дому в компанії близького друга Макса Аверіна". Що може бути краще!" - поділилася виконавиця.

На відео нев'януча Лола розповідає Аверіну, що таке селфі-палиця, показує, як нею користуватися і паралельно розповідає про її переваги:
"Це така палиця. Вона ось так тримає. Але ти і так худий. А для мене це можливість зняти себе зверху. Всі пишуть "Як ви схудли". А це знімальна група, яка знімає мене зверху, тому що Макс і так худий".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Все це час Аверін просто регоче, сидячи на траві.

Максим Аверін

"Ми лежимо в центрі Москви. Я ж пенсіонерка. Це круто, я отримала пенсійне посвідчення. Тепер це програма "Пенсіонери Москви". " - говорить Мілявська і разом з другом заливається сміхом.

Коментарі під відео виконавиці були різними: хтось засуджує співачку, а хтось хвалить:
"А до парку відпочинку дійти слабо? Ну що це? Доросла жінка, пенсіонерка, який приклад?! Фу фу. Лола думай, що залишиться після тебе!", "Лола, це дуже смішно! Ржууу в голос!!! А взагалі не погано так повалятися на траві", "Алкаші", " Лоліта - заряджаюся від перегляду відео з Вами - позитивом", "Головне кліщів не зловити! А так взагалі круто полежати на траві!"

Не так давно Лоліта зізналася, що після поїздки в Болгарію в неї "потрапило насіння" і "проросло в мозку". Виконавиця зайшла в гості до дизайнера Ігорю Гуляєва і приміряла головний убір, який викликав дивну захоплену реакцію артистки. Сам же Гуляєв, відповів: "Не неси хр*нь. Жах".

Нагадаємо, Регіна Тодоренко представила шанувальникам уривок з інтерв'ю зі скандальною співачкою Лолітою Мілявською та зізналася, що дуже переживала.
Також, Лоліта Мілявська відчула на собі те, що переживає більшість пенсіонерів. Вона просить допомогти їй розрахуватися з комунальними боргами.