У п'ятницю, 27 вересня актора популярного серіалу "Глухар" Віктора Балабанова було терміново госпіталізовано в одну з клінік Москви.

Цю інформацію повідомляє Telegram-канал "112".

Віктор Балабанов

У повідомленні йдеться, що у артиста виникли серйозні проблеми з серцем. Лікарі вже поставили діагноз Балабанову. Медики діагностували у нього тахікардію і призначили курс лікування.

Віктор Балабанов

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, що вперше про прокляття серіалу "Глухар" заговорили близько восьми років тому, коли з життя один за іншим при трагічних обставинах почали йти актори, які зіграли в знаменитій телесагі.

Так, першою жертвою "Глухаря" став В'ячеслав Титов. У грудні 2011 року, напередодні Нового року, актора вбили. Йому наділи на голову целофановий пакет.

Потім пішов з життя Анатолій Отраднов. 29 січня на автобусній зупинці в Митищах виявили завмерле тіло актора. Смерть настала від алкогольного отруєння, а також від сильнодіючого медичного препарату. Його обікрали, але допомогу перехожі не надали. Були й інші смерті...

Як повідомляв портал Знай.uа, трагічно загинув чемпіон світу з плавання.

Також портал Знай.uа писав, що неживе тіло легенди знайшли у воді.