Українська красуня Ольга Куриленко, яка прославилася на весь світ, відома своєю роллю дівчини Бонда в одному з фільмів бондіани. Крім того, українка прославилася як модель, вона часто з'являється на обкладинках світових глянців. Як і багато зірок, Ольга активний користувач Instagram, де часто ділиться з шанувальниками фото з особистого і творчого життя.

В цей раз Куриленко розпалила вогонь у серцях фанатів новим спекотним фото. Перед камерою красуня з'явилася в спокусливому купальнику-бікіні, який підкреслив ідеальну фігуру 39-річної артистки. Ольга зображена у цікавій позі, її волосся розпатлане, а на її обличчі сонцезахисні окуляри. Шанувальники зіркової красуні не пройшли повз і почали активно засипати компліментами її нове фото.

Нагадаємо, українська дівчина Бонда збудила мережу зухвалим образом.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що українка з Голлівуду похвалилася фото без макіяжу.

Також портал "Знай.ua" писав, що українська дівчина Бонда закохала мережу незвичайним перевтіленням.