Легендарний голлівудський актор Кіану Рівз підтвердив, що зніметься у четвертій частині фільму "Матриця". За словами Рівза, йому вже довелося прочитати сценарій і він "дуже схвильований".

"Це дуже амбітно. Так, як це і має бути!" – заявив Рівз.

Раніше стало відомо, що Керрі-Енн Мосс, яка зіграла роль Трініті в "Матриці", теж погодилася приєднатися до зйомок четвертої частини. За чутками, на цей раз на картину візьметься тільки одна з сестер Вачовські - Лана. Вона ж розробила сценарій разом з Олександром Хемоном і автором "Хмарного атласу" Девідом Мітчеллом.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Варто відзначити, що трилогія "Матриця", яка вийшла у період з 1999 по 2003, стала однією з найпопулярніших в історії кіно. Фільми, зняті сестрами Ланою і Ліллі Вачовскі, змогли зібрати 1,6 млрд доларів у прокаті.

Нагадаємо, Джолі забула про Пітта обіймах зірки "Месників".

Раніше Знай.ua повідомляв, Марго Роббі, Ніколь Кідман і Шарліз Терон підготували "Бомбу" фанатам.

Також Знай.ua писав, Джолі, Бекхем та інші зірки, яких перекроїли пластичні хірурги.