Кажуть, що жіночої дружби не існує, але ці акторки доводять зворотнє. Вони змогли зберегти теплі стосунки незважаючи на популярність, розлучення і чутки.

Ніколь Кідман і Наомі Воттс

Між актрисами наскільки сильний зв'язок, що коли Ніколь переживала важке розлучення з Томом Крузом у 2001 році, Наомі переїхала до її будинку в Астралії.

Холлі Мері Комбс і Шеннен Доерті

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Зірка серіалу "Усі жінки відьми" часто зазначає, що за час дружби з Доерті пережила два розлучення, тому подруга виявилася їй ближчою, ніж чоловіки.

Вікторія Бекхем і Єва Лонгорія

Дружба між Вікторією та Євою зав'язалася коли Бекхем переїхала з Великобританії до США. Свою відданість Вікторія показала, коли Лонгорії довелося розлучитися з Тоні Паркером через постіні зради. Щоб подрузі було легше переживати розлучення, Бекхем влаштовувала для неї вечірки і дарувала сукні.

Дрю Беррімор і Камерон Діаз

Актриси, які разом знімалися у культових "Ангелах Чарлі", змогли зберегти свою дружбу з підліткового віку.

Нагадаємо, апетитна білявка з "ВІА Гри" роздяглася до панчіх, фани радіють.

Раніше Знай.ua повідомляв, Марго Роббі, Ніколь Кідман і Шарліз Терон підготували "Бомбу" фанатам.

Також Знай.ua писав, Джолі, Бекхем та інші зірки, яких перекроїли пластичні хірурги.