Юна онука відомої співачки Софії Ротару Соня Євдокименко, як і бабуся займається музикою, а ще вона активно будує кар'єру у моделінгу. Дівчина нині навчається в американському Нью-Йорку, звідки частенько показує фото у своєму Instagram. Нещодавно дівчина відвідала Беверлі-Хіллз, а тепер знову повернулася на Манхеттен.

В цей раз Соня показала цікаве фото в незвичайному образі, яке було зроблено в Нью-Йорку. Дівчина позує сидячи на бордюрі, на прогулянку вона вийшла в темній короткій сукні з флористичним принтом і чорних чоботях, поряд з нею стоїть невелика сумка. Модель зображена в цікавій позі, вона не дивиться в камеру, волосся дівчини розпущене, а на її обличчі легкий макіяж. Соню засипають компліментами в коментарях до знімка, фани в захваті від її природної краси та елегантного стилю.

Нагадаємо, онучка Ротару вразила мережу красою, і отримала благословення від Лагерфельда.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що юна племінниця Софії Ротару позбавила користувачів сну пікантним фото.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що онучка Ротару побувала в зимовій казці і підкорила всіх миловидним личком.