Онук відомого американського репера Снуп Догга помер в лікарні через 10 днів після народження. Про це повідомив батько малюка, актор Корді Бродус.

Як відзначається, хлопчик, якого назвали Кай Лав, помер 25 вересня – він прожив всього 10 днів. Раніше у соцмережі Instagram батько хлопчика Бродус виклав відео, на якому його старша дочка цілує дитину. А також запис: "Кай Лав 15.09.19 - 25.09.19".

"Мій син Кай приніс в цей світ стільки любові і позитиву. Його енергія буде жити, і ці 10 днів любові завжди будуть особливими для нас. Давайте все дорожити життям і тими, кого ми любимо, поки ми тут", - написав актор.

Шанувальники висловили йому своє співчуття.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Нагадаємо, відома голлівудська актриса Енн Хетеуей зізналася в ефірі шоу Еллен Дедженерес, що вирішила зав'язати з алкоголем після того, як провела веселу ніч з Меттью Макконахі.

Як повідомляв раніше "Знай.uа" відомий американський репер Снуп Догг опублікував мем російською мовою про легалізацію легких наркотичних засобів в Канаді.

Також інформаційний портал "Знай.uа" писав, як нідерландські вчені накурили "спайсами" 17 добровольців, і що з цього вийшло.