Онучка Софії Ротару Соня Євдокименко – 18 модель і співачка, дівчина вчиться в Нью-Йорку і часто тішить шанувальників новими фото у своєму Instagram. Нещодавно Соня подорожувала в Беверлі-Хіллз, звідки хвалилася яскравими кадрами, тепер же вона повернулася в Нью-Йорк і почала утеплятися на осінь і зиму.

На своїй сторінці в соціальній мережі Соня Євдокименко показала милий кадр, на якому з'явилася в короткій темній сукні, поверх якої накинула теплу кофту оверсайз з цікавим принтом, в якій точно не буде холодно в похмуру погоду і заморозки. Довге волосся моделі розпущене і трохи розпатлане, а на її обличчі легкий макіяж і млосний погляд. Фолловери не встояли перед такою красою і почали засипати Соню компліментами в коментарях.

Нагадаємо, онучка Ротару вразила мережу красою, і отримала благословення від Лагерфельда.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що юна племінниця Софії Ротару позбавила користувачів сну пікантним фото.

Також портал "Знай.ua" писав, що онучка Ротару побувала в зимовій казці і підкорила всіх миловидним личком.