Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова славиться кепським характером і епатажними витівками, які охоче показує в мережі. Настя активний юзер Instagram, де часто публікує нові фото і відео зі своєю публічною та особистому житті. І цей раз не став винятком.

Волочкова згадала молодість і показала балетні фото в образах білого і чорного лебедя. На першому фото Настя з'явилася перед камерою в білому купальнику з пір'ям за плечима і на голові, при цьому крізь її вбрання просвічуються соски. На другому знімку Волочкова з'явилася в чорному купальнику і все з тими ж крилами. А у підписі до фото вона запитує фанатів, чи варто їй знову відключати коментарі. Фолловери не залишили без уваги таку публікацію зірки і почали активно її обговорювати.

Нагадаємо, Волочкова з'їла букети, які отримала на 8 Березня.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Волочкова похвалилася подарунками з Криму.

Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова в купальнику пом'яла сніг шпагатом.