У неділю, 29 вересня, відбудеться черговий прямий ефір танцювального шоу "Танці з зірками", яке так сподобалось українцям. На сторінці шоу в Instagram з'явився цікавий анонс, в якому йдеться про повернення одного з учасників на танцювальний паркет. Але хто це буде поки не повідомляється, буде сюрприз.

Нагадаємо, що в останньому ефірі, 22 вересня, паркет покинула пара MARUV і JAY. Перед тим шоу покинув співак Серьога, телеведуча Надія Матвєєва і співачка TAYANNA. І, за словами організаторів, хтось з вибувших зірок ще повернеться. "#танціззірками продовжують дивувати! Вже завтра хтось із цих зоряних учасників візьме участь у виступі однієї з пар. Як думаєш, хто це буде?", - йдеться у підписі до посту з фотографіями зірок.

Нагадаємо, MARUV в міні-бікіні показала, як балує себе після "Танців з зірками".

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що зваблива Тіна Кароль зробила фурор на "Танцях з зірками".

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що учасниця "Танців з зірками" Булітко з "Дизель Шоу" поділилася сокровенним.