Алла Добкіна – модель, молода мама і донька скандального екс-нардепа Михайла Добкіна від "Опоблоку. Дівчина дуже швидко повернулася в колишню форму після пологів і тепер активно хвалиться цим у соцмережі Instagram.

В цей раз Алла показала шанувальникам нове фото з вечірки, куди вона прийшла в цікавому образі. Так, для світського заходу модель вибрала коротке чорне плаття, поверх якого накинула чорний піджак. Цей наряд оголив довгі стрункі ноги Алли і підкреслив ідеальну фігуру. Свій образ дівчина доповнила витонченими чорними босоніжки на шпильках, її волосся розпущене, а на обличчі легкий макіяж. Фоловери не залишили без уваги таку публікацію красуні і почали засипати її компліментами в коментарях до фото.

Нагадаємо, вагітна дочка Добкіна не посоромилася викласти відверті фото.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Алла Добкіна показала першу фотографію новоржденного малюка.

Також портал "Знай.uа" писав, що вагітна дочка Добкіна злетіла з котушок і зажадала крові.