Київська модель Альона Омович прославилась в Instagram гарячими фотосесіями. Дівчина захоплюється пластикою і вже накачала собі все, що тільки можна: від губ до сідниць. Модель абсолютно цього не приховує і вважає себе найкрасивішою, її навіть охрестили в мережі українською Кардашьян.

В цей раз Альона не зрадила собі і виставила у соцмережі чергове відверте фото, на якому позує під дощем. Для вологої фотосесії модель одягла сірий облягаючий костюм, який оголив живіт і підкреслив вигини на тілі моделі. Дівчина зображена в спокусливій позі, вона не дивиться в камеру, а просто мокне під зливою. У підписі до фото Омович влаштувала конкурс, в якому її фоловери активно беруть участь.

Нагадаємо нещодавно майже гола українська Кардашьян прикрилася живою змією.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.