Акторка серіалу "Кріпосна" Анна Сагайдачна стала мамою. Таке припущення зробили фанати після того як українська артистка почала появлятися без вагітного живота.

Анна Сагайдачна зіграла в популярному серіалі "Кріпосна" роль Наталі Дорошенко. Раніше в своєму Instagram актриса опублікувала спільне фото зі своїм чоловіком Євгеном Третяком. На світлині вона зображена з округленим животом. Про це повідомляє видання Politeka.

Анна Сагайдачна з чоловіком

Фото майбутньої мами Анни Сагайдачної на своїй сторінці показала і її подруга Ілона Жила. Зараз шанувальники запідозрили, що акторка вже давно таємно народила, оскільки на всіх останніх кадрах, опублікованих нею, Сагайдачна уже без живота.

Серіал Кріпосна

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Анна Сагайдачна вийшла заміж за Євгена Третьяка в червні 2018 року. З ним зірка культового серіалу "Кріпосна" познайомилася на зйомках проекту Оксани Байрак, яка й провела церемонію одруження молодої пари. До весілля Анна з Євгеном зустрічалися три з половиною роки.

Нагадаємо, раніше зірка серіалу "Кріпосна" святкує день народження, історія життя Фатіми Горбенко

Як повідомляв портал "Знай.ua", головна героїня "Кріпосної" розповіла про жахіття на зйомках

Також "Знай.ua" писав, що почалися зйомки нового детективного серіалу "Найкращий сищик"