Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram нове фото. 27 вересня знаменитість відзначила свій 41-й день народження, відправившись в казковий Париж, Франція. Так, артистка позувала в кількох образах, показавши свої пригоди.

"#paris #love #peace", - лаконічно підписала Лорак. Фолловери не пройшли повз: "Терміново до стиліста, що за нісенітниця,а не одежа!!! на Ані не схоже", "Фотографу жбан.. В сенсі двійка ! З голови вежа не повинна стирчати..😆", "Красива, стильна, гламурна і на себе не схожа на живу ляльку більше схожа ці речі їй зовсім не до лиця", "Схожа на опудало на городі😂😂😢", "Мені здається піджак трохи завеликий".

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.