Учасниця музичного дуету "НаАнгели", українська співачка Слава Камінська любить привертати до себе увагу публіки. Зараз зірка відправилася в тур по українських містах, а нещодавно стало відомо про те, що Слава розлучилася зі своїм чоловіком популярним пластичним хірургом Едгаром Камінським. Але ні він, ні вона не коментують це. Камінська активний користувач Instagram, де часто радує шанувальників фото зі свого життя.

Так, цього разу зірка показала невинний знімок з прогулянки, вона присіла на лавку і весело собі сміється, не звертаючи уваги на камеру. У підписі до фото Слава розповіла про своє вбрання. "Той випадок, коли повірила в себе і одягла джинси із щільного котону на розмір менше. Смішно, але…". Відзначимо, що крім джинсових штанів, на ній ще й джинсова курточка, а поруч стоїть сумочка, на яку багато хто звернув увагу. Деякі також помітили, що Слава сильно схудла і просять її не доводити себе до анорексії.

Нагадаємо, Камінська привітала з днем народження найважливішу дівчинку.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Слава Камінська видала секрет ідеальних відносин.

Також портал "Знай.ua" писав, що Слава Камінська показала, хто піклується про її форми.