Популярна російська актриса Христина Асмус, відома по серіалу "Інтерни", і дружина Гаріка Харламова, запостила на своїй сторінці в Instaram новий пост, який містив досить неоднозачную інформацію.

Дівчина скаржилася, що анонси її прем'єр не подобаються фоловерам:

"Ці пости, судячи з активності, не дуже «заходять» , але я наполеглива ))) Скажіть, це взагалі комусь потрібно? Хтось з вас, завдяки моїм публікаціям, приходив на @ermolova_theater або на @dashkov5?. Тільки чеееесно. На всяк випадок додаю афішу з моєю участю на найближчий час)) Раптом це важливо комусь, крім @dimavasilev63".

Увагу привернув користувач dimavasilev63 - Діма Васильєв якийсь таємний шанувальник Асмус. На його сторінці в Instagram всього 11 постів, і всі вони присвячені Христині або її сім'ї. На аккаунт підписано більше 11 тис. людей і багато, швидше за все, підписалися на нього після згадки на сторінці Асмус.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У своєму профілі Діма публікує фотографії Асмус, тизери прем'єри фільму, в якому вона знялася. Одне з фото Асмус він підписав: "Любов до цього чоловічка безмежна".

Але, що дивно, шанувальник приділяє увагу не тільки Христині. Він також публікував відео Гаріка Харламова і фото дочки пари. Хто цей невідомий фанат - відомостей немає, але прихильники не раз приходили до висновку, що він може бути таємною причиною можливого розлучення Христини з Гаріком.

Нагадаємо, раніше Асмус розлучається з Харламовим: скандальна актриса продемонструвала доказ одним пальцем.

Також Знай.uа писав, що скандальна Христина Асмус нарвалася на критику через прогули: "Ви взагалі працюєте?".

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що дружина Харламова Асмус пішла у відрив, забувши про роботу: "Наказ про звільнення висів на вході".