На кастинг вокального шоу "Х-фактор" на СТБ прийшла дівчина, яка стверджує, що володіє технікою 100 видів поцілунків і навчає цьому інших. Тані Василевській – 20 років, але дівчина не посоромилася зробити сміливу пропозицію суддям.

Учасниця запропонувала суддям вокального шоу взаємовигідну, на її думку, угоду. Тані Василевській навчить суддів цілуватися взамін на три "так". Пропозиція конкурсантки застала їх зненацька. Дівчина заявила, що покаже на сцені декілька технік.

"У мене є супер-пропозиція на угоду. Ви мені говорите "так", а я навчу вас цілуватися", - сміливо заявила Таня. Таня Василевська

Учасниця Х-фактора вчила суддів цілуватися

Андрій Данилко при цьому зацікавився, і зізнався сам, що знається лише на 4 видах поцілунків. Все було б добре, тільки от вокальні дані дівчини зовсім його не вразили. Андрій Данилко розчаровано прокоментував виступ учасниці.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

"Я очікував, що після цього ви як дасте, але це дуже було погано" - прокоментував виступ Данилко. Андрій Данилко

Решта членів журі також не були в захваті від виступу Тані і відправили її додому.

Нагадаємо, раніше "Х-фактор" готує сюрпризи українцям, учень Іво Бобула підкорить сцену

Як повідомляв портал "Знай.ua", Полякова на "Х-факторі" терлась сідницями об Данилка

Також "Знай.ua" писав, що запорізький чиновник запалив "Х-фактор"