Відома українська співачка Ірина Білик активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно 49-річна артистка виставила дуже рідкісне фото з мамою Ганною Яківною, подарувавши найріднішій жінці букетик польових квітів. Так, знаменитість зізналася жінці в любові, закликавши прихильників частіше згадувати про своїх батьків.

"Єдине на землі божество, яке не знає атеїстів це мама. Зробіть приємне тій, що подарувала вам життя: зізнайтеся в любові. Адже це так просто) Люблю тебе, мамо", - трепетно підписала Білик. Фолловери залишилися в захваті: "Яка гарна і добра!! Здоров'я і довголіття ❤️", "Чудова мамуся.", "Яка жінка!!!! 😍🔥", "Мама шикарно виглядає!", "Красуня ❤️", "яка у вас молода мама!", "У вас дуже красива матуся🌹".

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.