Донька популярної української співачки та актриси Олі Полякової, Маша, активно веде свій профіль Instagram і вже не поступається красою зірковій мамі. Нещодавно 14-річна знаменитість похвалилася розкішним кадром з нової фотосесії, позуючи в чорній фатиновій сукні. Так, дівчина запропонувала вгадати факти про неї, а за правильну відповідь пообіцяла шанувальникам приз.

"Гра .1 Переможцю відправлю красиві канцтовари. вгадайте 4 неправильних факти про мене :
1 мій зріст 172
2 я вже здала дпа з англійської на 11 балів
3 я не хочу в коледж на початку наступного навчального року
4 є людина яка мені подобається
5 я люблю говорити людям хто моя мама
6 скоро я буду викладати в школі
7 я гарна у фізиці
8 у мене в школі є форма
9 я вчуся в школі з першого класу
10 я відмінниця", - підписала Маша. Фолловери ж почали захоплюватися шикарною фотосесією і засипати Полякову-молодшу компліментами.

Популярні новини зараз
Вершкове масло та соняшникова олія: українців попередили про нові ціни Сім'ї возз'єднаються, будемо їздити – куди хочемо: астролог назвав дату кінця воєнного стану Все, що накопичували – може зникнути: клієнти ПриватБанку втрачають заощадження Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

Також знаменитість зробила селфі з дуже помітним концертним макіяжем, проте далеко не всім він припав до смаку.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.