Відома українська телеведуча Катя Осадча частенько радує шанувальників в Instagram новими публікаціями. Зовсім нещодавно знаменитість виставила спільне фото зі старшим сином Іллею, якому 29 вересня виповнилося 17 років. Так, на архівному знімку зіркова мама і син їли кавун, однак зараз хлопець не любить публічність і тому нових кадрів з ним у Каті в профілі немає.

"Фото узгоджене іменинником)
Цій світлині років 7 і з тої пори час пролетів дуже швидко. Сьогодні Іллі 17 і в це навіть важко віриться.
Сину, будь цілеспрямованим і просто щасливим!
Я себе в цьому віці дуже добре пам‘ятаю, я вже рік, як працювала в Парижі моделлю і сумувала за домом, я розуміла, чого хочу, але не все виходило.
Ілля, нехай в твоєму житті все виходить легше, а труднощі долаються з легкістю! Люблю тебе to the moon and back! 🤷🏼‍♀️", - зворушливо підписала Осадча. Варто зазначити, що у телеведучої та її другого чоловіка Юрія Горбунова є маленький син Іван, обличчя якого батьки також ховають від сторонніх очей.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

А ще Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.