Скандально відомий російський "шоумен" Микита Джигурда і фігуристка Марина Анісіна знову вирішили зіграти весілля і узаконити свої стосунки після розриву. Відомо, що дійство заплановано на 23 лютого 2020 року.

За словами закоханих, дату обрано не випадково - у цей день 12 років тому закохані вперше зареєстрували свої стосунки. За словами епатажного актора, весілля пройде з розмахом.

"Нам підтвердили, що дають в подарунок на два дні шотландський замок, де відбудеться церемонія одруження. Кільця подаровано, згода її отримана", — сказав артист.

Приводом для повторного торжества стала перемога Джигурди в суді. Три роки зірка фільму "Любити по-російськи" вів боротьбу за спадщину заможної бізнесвумен Людмили Браташ. Як стверджував актор, давня подруга заповіла все своє багатомільйонне майно саме йому. Проте з цією заявою була не згодна сестра Людмили — Світлана Романова.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Відомо, що жінка звинуватила Микиту в підробці документів. Крім того, артиста навіть підозрювали у вбивстві Браташ, яка загинула при дивних обставинах. Нещодавно ж Джигурді вдалося довести свою непричетність і виграти справу в суді Парижа.

Нагадаємо, українці напали на Полякову, Павлика та інших співочих депутатів у Раді.

Як повідомляв Знай.uа волога п'ята Волочкової змусила медсестру піти на жахливе: "Дикий біль".

Знай.uа писав, Джигурда влаштував "страшний суд" над Іваном Франком: чим завинив великий поет.