Кортні Кардашян – старша з сестер сімейства Кардашьян-Дженнер. Модель і бізнесвумен прославилася в мережі і на телебаченні зйомками в сімейному реаліті-шоу. Тепер у неї багатомільйонна аудиторія в Instagram, яку вона частенько радує новими фото і відео.

Так, а цей раз Кортні розтопила серця фанатів гаряченьким фото. Зірка відображена в спокусливій позі – вона трохи нахилилася вперед, при цьому своїм виразом обличчя вона буквально заводить фанатів. На ній білі шорти і чорний топік на бретельках, з якого ледь не вивалюються груди. Волосся моделі розпущене, а на її обличчі легкий макіяж. Шанувальники не залишили без уваги таку спекотну публікацію красуні і засипають її лайками і компліментами.

Нагадаємо, Кортні Кардашьян прикрасила тіло "голою" сукнею українського дизайнера.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що сестрички Кардашьян зганьбилися на червоній доріжці.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що старша Кардашьян переплюнула сестричок.