Нещодавно просочилася інформація про страшну хворобу відомої російської акторки та зірки серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасії Заворотнюк - у неї виявили рак мозку. Відомо, що вона лікується від раку головного мозку в одній з приватних клінік Москви.

Сама акторка ніяк не підтверджує таку інформацію, її рідні також не дають жодних коментарів з приводу хвороби Заворотнюк. Пізніше з'явилася інформація, що зірка "Моєї прекрасної няні" дасть інтерв'ю, де детально розповість, що з нею сталося. Однак це викликало неоднозначну реакцію.

Анастасыя Заворотнюк
Анастасыя Заворотнюк

Так, російські шанувальники з підозрою ставляться до раптових хвороб зірок, тому що є підозра, що так вони привертають до себе увагу. Інтерв'ю, яке було заплановане на вересень 2019 року, так і не відбулося. Офіційний представник актриси Стас Христовий заявив, що інтерв'ю обов'язково буде записано, але точну дату назвати не наважився. Прихильники з недовірою поставилися до такої заяви.

Зазначимо, що нещодавно російський музикант Барі Алібасов потрапив до лікарні через отруєння. Він переплутав засіб для чистки труб з йогуртом та випив його. Повідомлялося, що він отримав важкі опіки шлунка, у мережу просочилися його фото з лікарні.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Барі Алібасов
Барі Алібасов

Однак пізніше фанати почали підозрювати, що ця історія - вигадка самого Алібасова, адже він дуже швидко пішов на поправку.

Нагадаємо, раніше зірка "Не народись вродливою" Уварова зробила неймовірне для підтримки онкохворої Заворотнюк: фото.

Як повідомляв портал "Знай.ua", друг хворої на рак Заворотнюк розкрив те, що приховали від всіх

Також "Знай.ua" писав, що сестра Жанни Фріске звернулася до Заворотнюк і її сім'ї: "Може врятувати лише...".