Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася в Сторіс цікавими відео з показу дизайнера Андре Тана, на який прилетіла в Париж разом з Олею Поляковою, Юрієм Горбуновим, Катериною Осадчою та іншими зірками українського шоу-бізнесу. Так, артисти веселилися на камеру і залишилися в захваті від нової колекції, примірявши елегантні вбрання.

Популярні новини зараз
Тепер без цього документу з дому ні ногою: чоловікам нагадали про штраф від 17 до 25 тисяч гривень Затримка виплат: Пенсійний фонд пояснив, що буде з пенсіями та субсидіями за травень Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня
Показати ще

Варто відзнасити, що практично всі знаменитості вбралися саме в костюми та сукні творчості Андре Тана, як, приміром сукня в чорному пір'ї в Олі Полякової. Сам модельєр зізнавався, що для нього показ був дуже хвилюючим, адже вперше проводився в Парижі, а саме в Культурному центрі при посольстві України.