У новому сезоні реаліті-шоу Нового каналу «Топ-модель по-українськи» беруть участь дівчата віком від 16 до 25 років. Майбутнім моделям довелося проводити разом 24 години на добу. Учасниці проекту зізналися, як вони уживалися в одній кімнаті.

«Спочатку мені було некомфортно: так багато дівчат різного віку! Я з такими дорослими навіть не спілкуюся у себе в селі. Звичайно, було неприємно, коли хтось намагався мене принизити, але я розуміла, що кожен сам за себе. Трохи боялася сказати їм щось у відповідь, бо бачила, як інші сваряться, а то й чубляться. Вирішила для себе, що поки не дізнаюся людину ближче, не буду звертати на неї уваги. Правда, все одно були люди, з якими мені було комфортно з першого ж тижня – Аміна, Даринка і Юля», - розповіла 16-річна Ліза Безкровна.

«Я спочатку не знала, на «ти» чи «ви» звертатися до Мальвіни і Даші Дідович, тому що вони вже мами, та якось незручно було. Але потім я зрозуміла, що ми всі конкурентки, і лаятися, при цьому звертаючись на «ви», якось неправильно. Ну, у мене свої заскоки», - зізналася одна з наймолодших учасниць Ярина Самарик.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Залишилось два дні: українців попереджають востаннє На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

«Спочатку я «принюхувалася». Спілкувалася з усіма, щоб зрозуміти, хто є хто. Але мене найбільше притягло до Моті та Скінні, з ними спілкуюся навіть після проекту. І все, що відбувається на проекті – це сім кіл раю і пекла, і саме в таких умовах ти реально можеш зрозуміти, яка людина насправді. Я знайшла своїх, чому дуже рада», - відзначила 17-річна Катя Чечеленко.

«Особисто мені було дуже легко спілкуватися зі старшими дівчатами. Цікаво в певних моментах переймати їх досвід, а різниця у віці взагалі не відчувалася, відрізнялося лише наше мислення», - сказала Дарина Герасимчук, якій на проекті виповнилося 17 років.

«Якщо говорити про вік, то мене дуже дратувало, коли доросла людина, 20+ років, могла кричати триповерховим матом на ту ж Лізу. Для мене доросла людина, напевно, завжди повинна вміти тримати себе в руках, навіть якщо дитина неправа. Але всі ми різні. І вік, на жаль чи на щастя, не завжди відповідає розвитку», - підкреслила 18-річна Марго Верховцева.

«Мені взагалі було плювати на віковий фактор, єдине, що пару разів я здивувалася, коли дізналася, кому скільки років. А так «дідівщини» не було! Для мене взагалі не мало значення, скільки років людині, яка мене бісить», - заявила 19-річна Анастасія Леухіна.

«Коли я потрапила на проект, у мене не було проблем у спілкуванні з дівчатами, які молодші за мене, я цю грань не відчувала, для мене всі були на рівних. Іноді вік, звичайно, позначався, але я на цьому не зациклювалася. Молодших ніхто не «будував»: навпаки, я дуже часто допомагала їм і підказувала!» - поділилася 25-річна Катя Куліченко.

Нагадаємо, учасниця "Топ-модель по-українськи" покинула проект через крадіжку.

Як повідомляв портал Знай.uа, суддя "Топ-моделі по-українськи" Соня Плакидюк потрапила під "кулю".

Також портал Знай.uа писав, що на шоу "Топ-модель по-українськи" влаштували масову чистку.