Солістка групи "Время и Стекло" мега популярна Надя Дорофєєва є "підопічною" Потапа і дружиною Володимира Дантеса. А ще вона активний користувач Instagram, де балує величезну аудиторію новими фото і відео. Так, і цього разу зірка показала цікаве фото, але в підписі до нього повідомила про травму.

Вже у суботу, 5 жовтня, у Києві відбудеться великий концерт групи "Время и Стекло". Як виявилося, під час підготовки до виступу Надя отримала травму. "Не віриться, що вже післязавтра ми зустрінемося з вами у Палаці спорту. Ми дуже хвилюємося і чекаємо. Ну а поки ми репетирували "VISLOVO" – у мене спазм м'язів і затисло шию. Так що, якщо я не буду повертати голову наліво і направо – не ображайтеся. P. s. Готуйтеся до двіжу", - написала Дорофєєва в підписі до сумного фото.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.