Солістка групи "НеАнгели", українська співачка і просто красуня з незвичайним голосом Слава Камінська часто радує фанатів новими фото у своєму Instagram. Нещодавно у ЗМІ заговорили про розлучення Слави з відомим пластичним хірургом Едгаром Камінським, але зірки цього не коментують.

В цей раз Камінська показала в мережі знімок, на якому з'явилася в красивій весільній сукні. На ногах зірки оригінальні білі ботфорти на шпильці з мереживом. Слава вальяжно сидить у кріслі, задерши поділ сукні, демонструючи ідеальні ніжки. Волосся співачки розпущене, а на її обличчі яскравий макіяж. У підписі до фото Камінська написала: "Раз і ти в білому платті, два… триииии… чотири… #тринадцять #13". Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки.

Нагадаємо, Камінська привітала з днем народження найважливішу дівчинку.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Слава Камінська видала секрет ідеальних відносин.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Слава Камінська показала, хто піклується про її форми.