Російська актриса Анастасія Заворотнюк зараз проходить лікування від онкології в одній з московських клінік. Однак стало відомо, що у неї були серйозні проблеми не тільки із здоров'ям, але і з грошима.

У середині вересня в дію вступило рішення, за яким судові пристави відмовляються від вимог щодо Анастасії Заворотнюк щодо встановлення тимчасових обмежень на виїзд з РФ.

Відомо, що ще восени 2012 року Заворотнюк взяла іпотечний кредит на суму 435 тисяч доларів. Дану суму Анастасія повинна була виплатити через рік, але не зробила цього.

Організація звернулася до суду з вимогою стягнути з актриси видані раніше кошти, прострочені відсотки, пені за простроченими процентами та пені по простроченим кредитом. Всього Анастасія Заворотнюк повинна була доплатити суму, що перевищує 50% кредиту.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

У 2014 році відбувся величезний стрибок долара і він виріс з 30 до 60 рублів і в підсумку сума до виплати стала неймовірною. Через суд актрисі вдалося домогтися того, щоб вимоги банку були задоволені лише частково.

Відомо, що до 2017 року зірка "Моєї прекрасної няні" виплатила всього 8 тисяч доларів. Заворотнюк запропонувала кредитної організації землю в Підмосков'ї. Банк відмовився, так як ділянка належала матері актриси. Анастасію намагалися визнати банкрутом. Однак арбітраж відмовив в арешті майна знаменитості.

З боргами за кредитом Анастасії вдалося позбутися в 2019 році. Залишилося сплатити виконавчий збір у сумі трохи більше 37 тисяч доларів. На даний же момент всі борги виплачені і актрисі відкритий шлях за кордон на лікування.

Нагадаємо, Заворотнюк більше не скаже ні слова.

Як повідомляв Знай. ua, дочка Заворотнюк ходить по салонах, поки "моя прекрасна няня" бореться з раком.

Також Знай. ua писав, що дворецький з "Моєї прекрасної няні" розповів про стан онкохворий Заворотнюк.