Українська балерина, Народна артистка, акторка і суддя шоу "Танці з зірками" Катерина Кухар часто ділиться з шанувальниками в мережі новими фото і відео зі свого особистого і творчого життя. Так, в цей раз Катя вирішила розповісти фанатам про ціну успіху, а також виклала трепетне фото в ніжному образі.

Так, на знімку балерина з'явилася у персиковій сукні цікавого фасону, вона стоїть трохи боком до камери біля балетного станка. Волосся Каті зібране в цікаву зачіску, а на її обличчі легкий макіяж. У підписі до фото Кухар написала: "У мене часто запитують про секрети успіху. Один з них я дізналася зовсім недавно – це вимогливість до себе, самокритичність. Балет, як і життя – постійна праця. Якщо артист балету прокинувся, а в нього нічого не болить, значить він помер. Біль – це наш постійний супутник. З ним ми вчимося миритися, як миримося зі шматочками пробки в пляшці дорогого, старого вина".

Нагадаємо, Катерина Кухар "підпалила" мережу гарячою фігурою в бікіні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Кухар підкорила мережу оголеними фото.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що Кухар вперше розкрила подробиці таємного шлюбу зі Стояновим.