Українська співачка, солістка групи "НеАнгели" Слава Камінська активно користується Instagram, де радує шанувальників новинами зі свого життя. Нещодавно в мережі з'явилася інформація про можливе розлучення Слави з відомим пластичним хірургом Едгаром Камінським, пара це прямо не коментує, але співачка час від часу натякає на це, а ще вона перестала публікувати фото з чоловіком.

Так, в цей раз Слава Камінська показала цікаве фото, яке, мабуть, було зроблено в заліссі фотосесії. Співачка з'явилася перед камерою в довгому платті-балахоні, її пишне волосся красиво укладені, а на обличчі яскравий макіяж. У підписі до фото Слава написала: "Ми намагаємося стати вільними, спалюючи за собою всі мости. Але що ми отримуємо в підсумку свободу чи самотність?".

Нагадаємо, Камінська привітала з днем народження найважливішу дівчинку.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Слава Камінська видала секрет ідеальних відносин.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Слава Камінська показала, хто піклується про її форми.