Популярна українська телеведуча і блогерка Регіна Тодоренко, яка прославилася зйомками у тревел-шоу "Орел і Решка", часто балує публіку новинами свого життя. Телезірка зібрала багатомільйонну аудиторію у своєму Instagram, з якою ділиться фото і відео з особистого і творчого життя.

Так, в цей раз Тодоренко похвалилася, що отримала російську телевізійну премію ТЕФІ за власне шоу про материнство "Регіна+1". Зірка показала відео з червоної доріжки і свої емоції на сцені, коли отримувала статуетку. Як видно, Регіна не приховує захоплення, а у своїй промові жартує, що їй довелося народити, щоб отримати цю нагороду. Шанувальники не залишили без уваги таку публікацію зірки, її засипають привітаннями в коментарях.

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.