Стало відомо, що фанати знаменитої російської актриси Анастасії Заворотнюк вважають, що її стан здоров'я нормалізувався, а криза минула.

Так, на таку позитивну думку прихильників наштовхнула нова фотосесія її доньки Анни, яка має модельну зовнішність, а також знімається в серіалах.

"Я люблю свою роботу, але не по понеділках", – підписала вона один із своїх знімків.

Слід зазначити, що цієї осені вона стала бізнес-леді і, до того ж, співвласницею марки одягу D8. Дівчина святково відкрила магазин в центрі Москви. Також за даними ЗМІ, в цей урочистий момент її мама Анастасія Заворотнюк перебувала в лікарні.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

На сьогоднішній день Ганна у всю готується до зйомок. Як повідомляє Viva, саме тому фанати впевнені, що Ганна та її чоловік Петро Чернишов знову приступили до роботи, а стан Анастасії Заворотнюк значно покращився.

Нагадаємо, що у Анастасії Заворотнюк були серйозні проблеми не тільки із здоров'ям, але і з грошима.

Як повідомляв портал Знай.ua, вже скоро відома актриса і головна героїня серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасія Заворотнюк зможе знову приступити до роботи.

Також портал Знай.ua писав, що Анастасія Заворотнюк несподівано розрахувалася з усіма боргами і планує виїзд на лікування за кордон.