Українська журналістка Юлія Панкова, що стала новою ведучою програми "Ревізор", вийшла заміж. Церемонія одруження пари відбулася у п'ятницю, 4 жовтня. Цікаво, що саме в цей день рік тому обранець Панкової освідчився їй у коханні та запропонував руку й серце.

Після того, як Панкова стала новою ведучою "Ревізора", вона почала активно зніматися для програми. У щільному робочу графіку викроїти час на підготовку весілля було майже неможливо. Сама ведуча зізналася, що почала готуватися до такого важливого дня лише за тиждень до весілля. Святкування пройшло у невеликому ресторані.

"Я вирішила, що в місті, в затишному ресторанчику нам комфортніше. Вибрали заклад, який зараз функціонує як ресторан, а незабаром тут відкриють готель", - розповіла Юлія Панкова.

Панкова також поділилася іншими секретами весілля. Вона розповіла, що головною стравою на святі буде телятина "Веллінгтон" і різноманітні закуски.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Цю страву я сама дуже люблю готувати. Також її обожнює мій батько. А ще гостям запропонували смакоту з риби, курки та свинини. Було багато закусок, які я ретельно вибирала. І, звичайно, торт!" - розповіла ведуча.

Зазначимо, що Панкова не розкриває імені свого обранця. Відомо лише, що він працює у сфері високих технологій. Освідчився коханий їх на острові Санторині під час спільної подорожі.

Нагадаємо, наречена "Холостяка" Добриніна зняла з себе все, Рим замовк від краси: "Це пожежа".

Як повідомляв портал Знай.uа, пристрасна Тіна Кароль змусила фанів пофантазувати: "Занадто гаряче стало".

Також портал Знай.uа писав, життя на морському узбережжі зцілить вас: вчені зробили приголомшливе відкриття, всі переїжджаємо.