Популярна телеведуча і блогерка Регіна Тодоренко прославилася зйомками програмі "Орел і Решка". Красуня нещодавно вийшла заміж за російського артиста Влада Топалова і народила йому сина, а ще вона активний користувач Instagram, де часто радує фанатів новими фото і відео зі свого життя.

Так, в цей раз Регіна вирішила показати нове фото і заявити, що зайнялася благодійністю. Тодоренко одягла в чорну толстовку з написом: "Кожен – герой" – цей напис був зроблений спеціальним шрифтом, який розробили діти. І саме цим дітям зірка збирає гроші. "На моїй толстовці #доброшрифт. Цей шрифт створили діти з ДЦП. 33 дитини, підопічних фонду @podarok_angelu, написали по букві і з'явився доброшрифт. Я закликаю вас всіх допомогти діткам, заходьте на сайт доброшрифт.рф. Давайте разом творити добро. Спасибі вам!" - написала Регіна.

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.