Люди, які мешкають на морському узбережжі відрізняються кращим психічним здоров'ям.

Такий висновок зробили вчені з Університету Ексетер.

Для дослідження було залучено близько 26 000 респондентів. Вчені порівнювали інформацію про здоров'я людей з тим, наскільки далеко вони мешкають від узбережжя моря. Виявилося, що стан психологічного здоров'я безпосередньо пов'язаний з виходом до водойми. Результати експерименту стосувалися навіть найбідніших жителів міст.

За словами доктора Джо Джаретта, результати дослідження можуть зіграти важливу роль у подоланні наслідків фінансової нерівності:

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Наше дослідження вперше показало, що малозабезпечені люди, які живуть близько до узбережжя, мають менше проблем із психічним здоров’ям. Ця захищена зона може зіграти важливу роль в подоланні наслідків нерівності між бідними і багатими". Джо Джаретт

Як відомо, кожен шостий дорослий в Англії має психічні проблеми, такі як тривога чи депресія. Серед бідних людей вони особливо поширені.

Нагадаємо, Комаровський розповів, як сварки батьків впливають на дітей.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Комаровський розповів, яким має бути шкільний рюкзак: "Дуже важливо для безпеки дітей".

Також портал "Знай.ua" писав, що Комаровський навчив матусь міряти температуру.