Попри те, що Уляна Супрун вже покинула пост в.о. глави Міністерства охорони здоров'я України, це не заважає їй ділитися порадами для українців. Так, на цей раз Супрун розмістила на своїй Facebook-сторінці пост про те, як боротися зі слабкою ерекцією.

За її словами, послабити ерекцію можуть такі проблеми зі здоров'ям, як судинні захворювання, клінічна депресія, збільшення простати, зайва вага і критичне вісцеральні ожиріння. Крім того, еректильну дисфункцію можуть викликати хворобу Пейроні (викривлення пеніса через поздовжнє ущільнення фіброзної тканини), множинний склероз, хронічні хвороби нирок, гормональні порушення та інші захворювання.

«Повна еректильна дисфункція буває досить рідко — внаслідок радикального видалення простати. У більшості випадків мова йде про часткову дисфункції. Сексуальне збудження залежить від роботи мозку, гормонів, від того, що людина бачить, чує, відчуває і нюхає, від роботи серця, судин і м'язів », - пише Супрун.

Тим, хто хоче поліпшити своє сексуальне життя, Супрун також порадила утриматися від куріння, не зловживати алкоголем, більше рухатися і висипатися.

«Який висновок можна зробити після прочитання такого довгого переліку? Що таблетка або молода дружина питання еректильної дисфункції не вирішать, у всякому разі на системному рівні. Потрібно усувати причини, які привели до часткової еректильної дисфункції, і запобігати їх повернення », - підкреслила Супрун.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Раніше ексглава Міністерства охорони здоров'я розповіла, як лікувати вугри і чому в цьому випадку не допоможуть незахищений секс, спирт або глина.

Нагадаємо, Комаровський розповів, як сварки батьків впливають на дітей.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Комаровський розповів, яким має бути шкільний рюкзак: "Дуже важливо для безпеки дітей".

Також портал "Знай.ua" писав, що Комаровський навчив матусь міряти температуру.