У Росії "поховали" Примадонну естради 70-річну Аллу Пугачову. Думку про те, що артистки вже немає в живих висловив російський шоумен і фрік Гоген Солнцев. Така заява викликала хвилю пліток і публікацій у засобах масової інформації та в соцмережах.

Так, Солнцев вважає, що ім'я Алли Пугачової – це "золотий" (дорогий) бренд, на якому можна добре заробити. "Є достатньо вагомих причин, щоб розпочати ретельну перевірку Примадонни", - каже шоумен. Якщо вірити таким припущенням Гогена Солнцева, то можна зробити висновок, що чоловік артистки Максим Галкін спеціально приховує помолоділого "двійника" Пугачової, щоб не втратити багатства співачки та забезпечити їх дітям комфортне забезпечене життя.

Алла Пугачова і Максим Галкін

Відзначимо також, що подібну думку про смерть Алли Пугачової поділяє і музичний критик Сергій Сосєдов. Він вважає, що Пугачову просто ховають від людей, адже в сучасному світі дуже просто за допомогою пластичних операцій зробити двійника.

Алла Пугачова і Максим Галкін

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, Галкіна і Пугачову розкритикували за жорстоке поводження з дітьми.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що у мережі прогримів скандал через сперму Кіркорова, в якому постраждав Галкін.

Також портал "Знай.ua" писав, що Галкін влаштував жорсткий тролінг Собчак.