Зіркові друзі Ані Лорак і Сергій Лазарєв схоже ніколи не зможуть переконати прихильників у тому, що між ними немає романтичних відносин.

У росЗМІ показали любовну переписку зірок, придуману відданими фанатами. Вони вирішили пофантазувати і помріяти про можливий розвиток відносин Лорак і Лазарєва.

Цю інформацію повідомляє Telegram-канал "Тільки нікому".

Ані Лорак і Сергій Лазарєв
Ані Лорак і Сергій Лазарєв

Як виявилося, фанати навіть придумали назву парі артистів - СереЛіна, вони розгортають такі пристрасті, що навіть можуть позаздрити українські реаліті-шоу. Окрема роль у зоряному романі відводиться директору Лазарєва Михайлу Дворецькому.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

В основі "ідеї" запаморочливого роману, вигаданого шанувальниками - переживання Лорак:

"Як же я за ним сумую, я люблю його більше за життя, скоріше б він одужав". пише автор від імені співачки

Ані Лорак і Сергій Лазарєв
Ані Лорак і Сергій Лазарєв

Сюжет історії такий: Сергій Лазарєв хворий, тому виконавці переживають вимушену розлуку. В кінці історії вони зустрічаються і розуміють, що кохають один одного ще сильніше:

"Знаєш, що я зрозумів за той час, що нас не було поруч? Що я шалено за тобою скучив, і нам треба проводити більше часу разом". нібито заявляє Лазарєв

Ані теж не стримує емоцій і відповідає коханому взаємністю.

Напомним, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.uа" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.