Із життя пішов 95-річний оскароносний продюсер Ерік Плесков.

Цю трагічну новину повідомляє видання The Wall Street Journal.

Народився Плесков в 1924 році у Відні. У 15-річному віці втік з батьками за кордон, коли в їхній дім прийшли есесівці. У Нью-Йорку продюсер деякий час працював у кінокомпанії.

Ерік Плесков

Ерік Плеской служив в американській армії, а відразу після війни йому доручили відродити кіностудію в Баварії. У 1973 році він став директором кіностудії і почав роботу з всесвітньо відомими режисерами, такими як Вуді Аллен і Джонатан Демме.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Плесков сім разів ставав володарем "оскара" за кращу картину і навіть обіймав посаду президента студії United Artists.

Продюсер був нагороджений за фільми "Пролітаючи над гніздом зозулі", "Роккі" і "Енні Холл". Пізніше, як співзасновник Orion Pictures, він отримував премії за картини "Амадеус", "Взвод", "Танці з вовками" і "Мовчання ягнят".

Нагадаємо, що із Сполучених Штатів Америки прийшли вельми сумні новини. Стало відомо, що пішла з життя відома актриса Дайанн Керролл. Жінці було 85 років. Варто відзначити, що актриса стала першою жінкою-афроамериканкою, яка знялася в легендарному сіткомі "Джулія".

Як повідомляв Знай.uа, Нік Вуйчич захоплювався нею: в Одесі пішла з життя легенда Олена Ватан, сила духу, яка вразила весь світ.

Знай.uа писав, "Закривався з дітьми в туалеті і...": дніпрянка благає про допомогу, чоловік-тиран перетворив життя сім'ї на пекло.