Даша Квіткова – дівчина, яка стала переможницею шоу "Холостяк-9" і обраницею Микити Добриніна, який і був тим самим холостяком. Вона часто радує шанувальників цікавими знімками, тим самим демонструючи своє життя з Микитою.

Нещодавно Квіткова опублікувала на своїй сторінці в Instagram черговий знімок і написала пост про найсильнішу людську емоцію - про страх.

Дівчина зазначила, що саме через страх бути відкинутим і покинутим люди не вступають у відносини або залишаються жити з некоханими людьми. Дарина звернулася до своїм дописників з пропозицією:

"Так, може, пора попрощатися зі своїми страхами і почати жити вільно і щасливо?" вона написала під фото

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

В коментарях вона попросила прихильників написати, чого вони бояться найбільше, щоб назавжди з цим страхом попрощатися. Фолловери охоче прийняли пропозицію дівчини Добриніна.

Нагадаємо, переможниця Холостяка поділилася тим, як в'є сімейне гніздечко.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, "Холостяк" Добринін показав свою обраницю у найвідвертішому ракурсі.

Також портал "Знай.uа" писав, що переможниця "Холостяка" показала весільне відео з Добриніним.