Відома українська співачка Ані Лорак активно будує кар'єру у Росії, а до України майже не приїздить. Зірка не забуває тішити прихильників новими фото та відео на своїх сторінках у соціальних мережах.

Так, Лорак розмістила в Instagram нове відео з концерту. Однак фанати помітили, що завжди струнка артистка несподівано набрала вагу.

Ані Лорак показала кадри з виступу в російському місті Дубні - наукограді на півночі Московської області. "Зустрічайте у своєму місті! Дякуємо за теплий прийом!" - підписала Лорак.

Для одного з номерів співачка обрала об'ємну блискучу білу сукню в підлогу. Вона була з пишними рукавами та підперезана поясом. Фанати зірки не пройшли повз допису й взялися активного його коментувати. Деякі також підмітили, що Лорак поправилася.

Популярні новини зараз
Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Нагадаємо, що оприлюднено таємне листування Лорак з Лазарєвим, розкрилося немислиме: "Більше за життя...".

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ані Лорак несподівано примчала до Києва, українці не стрималися: "Нарешті вдома".

Також портал "Знай.ua" писав, що Ані Лорак вся в чорному показала своє життя без прикрас: "Такий образ не пасує".