Алла Добкіна – модель і інста-блогер, а ще вона є дочкою скандального екснардепа Михайла Добкіна. Дівчина не так давно вийшла заміж і народила синочка, а потім швидко прийшла у форму і тепер радує шанувальників в мережі новими фото зі свого життя.

Так, в цей раз Алла вирішила похвалитися шанувальникам, що побувала в Чорнобилі. Дівчина зображена на якомусь транспортному засобі, вона залізла на колесо цієї махини і позує на камеру. На прогулянку дівчина вийшла у чорному спортивному костюмі та кросівках, її волосся розпущене і розпатлане вітром, а на обличчі немає макіяжу. У підписі до фото Алла розповіла про свої комплекси, а шанувальники почали обговорювати нову публікацію.

Нагадаємо, вагітна дочка Добкіна не посоромилася викласти відверті фото.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Алла Добкіна показала першу фотографію новоржденного малюка.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що вагітна дочка Добкіна злетіла з котушок і зажадала крові.