Яскрава зірка українського шоу-бізнесу, співачка і тренер "Ліги Сміху" Оля Полякова часто радує свою аудиторію в Instagram новинами та фото з свого творчого життя. Нещодавно зірка заявила, що збирається навчити українців жити в кайф, тепер же вона розповіла, що розробила цілий онлайн-марафон.

Полякова опублікувала у соцмережі нове яскраве фото, на якому позує в розкішному червоному платті з відкритими ногами і величезним кокошником на голові. При цьому Оля вальяжно сидить на стільці, закинувши ногу на ногу, вона зухвало дивиться в камеру. А у підписі до фото зірка повідомила, що вже придумала, як навчити людей "створити життя своєї мрії в кайф". Треба сказати, що коментатори розділилися в думках – одні вже чекають марафон, а інші не вважають цю затію серйозною.

Нагадаємо, Полякова зводить з розуму довгими ногами.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що дочка Полякової переплюнула в красі навіть маму.

Також портал "Знай.uа" писав, що Оля Полякова показала, як повинна виглядати справжня королева ночі.