Українська співачка і актриса, колишня учасниця групи "ВІА Гра" Надія Мейхер не перестає радувати публіку гарячими фото у своєму Instagram. Красуня обожнює чуттєві фотосесії, результатами яких частенько балує фанатів. І цей раз не став винятком – співачка показала пристрасне фото з нової фотозйомки.

Так, на новому фото Надя Мейхер з'явилася в красивому облягаючому платті, яке повторило всі вигини соковитої фігури зірки. Цей наряд підкреслив і талію, і пишний бюст, а на її ногах незвичайні чорні босоніжки в тон сукні. Надя відображена в спокусливій позі, вона еротично запустила руки в волосся і не дивиться в камеру. У підписі до фото зірка написала: "Треба ставити високі цілі, оскільки до маленької веде тільки один шлях, а до великої – багато".

Нагадаємо, розкішна Надія Мейхер спокушає мережу зухвалим образом.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, чарівна Надія Мейхер закохала мережу новою фотосесією.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Надя Мейхер зачарувала мережу спокусливим фото.