Популярна українська співачка Аліна Гросу активний користувач Instagram, де часто радує фанатів новинами про своє життя. У дитинстві кучерява Аліна прославився піснею "Бджілка", після якої її так і стали називати. Але в останні роки Гросу прославилася спокусливою красунею, яка раптово стала блондинкою. А нещодавно співачка вийшла заміж за російського бізнесмена Олександра Комкова. Аліна часто ділиться з фанатами новими фото і відео, і цей раз не став винятком.

Так, в цей раз Аліна заінтригувала публіку новим хітом. У своєму акаунті співачка опублікувала фрагмент нової пісні і, схоже, нового кліпу. В ролику можна побачити Аліну, яка білому вбранні пірнає у воду. Також на кадрах є зображення місяця, адже саме так називається пісня, також є дата її виходу – 10 жовтня. Шанувальники у захваті і вже знемагають від очікування нового хіта Гросу.

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "Таємну любов".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Гросу вперше похвалилася нареченим.