З'явилася інформація, що відома російська акторка Анастасія Заворотнюк не зможе вилікувати онкологічне захворювання. Зараз лікарі роблять все, тільки для того, щоб продовжити артистці життя.

Про це стало відомо завдяки заяві відомого нейрохірурга, доктора медичних наук Павла Шнякіна.

"Вилікувати гліобластому просто неможливо, сучасна медицина здатна лише відтягнути неминуче", - сказав лікар в коментарі російським журналістам.

Анастасыя Заворотнюк
Анастасыя Заворотнюк

Також лікар заявив, що цей вид онкозахворювання (гліобластома) досить рідко зустрічається, а вона зустрічається в основному у чоловіків. Тому Анастасія Заворотнюк, як і Жанна Фріске - це більше виняток з правил.

Популярні новини зараз
Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Доктор медичних наук пояснив, що серед пухлин мозку, даний вид пухлини посідає 8-9 місце. Експерт вважає, що у свої 48 років, Заворотнюк потрапила просто в вікову групу ризику, так як до даного виду захворювання схильні люди у віці 40-60 років.

"Перетворитися з зовні здорової людини просто на руїну, можна всього лише за якісь 2-3 місяці", - сказав Шнякін і додав, що в основному з даним видом пухлини пацієнт живе не більше шести місяців, ті люди, які долають відрізок у два роки — таких менше 10%.

Нагадаємо, "Закликають людей": директор Заворотнюк зробив сенсаційну заяву про рідних зірки.

Як повідомляв Знай.uа онкохвора Заворотнюк роками приховувала це: "Їй передалося з дитинства".

Знай.uа писав, як жилося Заворотнюк без складного діагнозу: чоловік носив на руках, доня - справжня копія мами.