Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram нове фото. Знаменитість позувала в розкішному авто з молодим 26-річним коханим Єгором Глібом, вирушивши з чоловіком закордон. Так, у Сторіс на сторінці саудпродюсера Black Star з'явилися романтичні кадри, де закохані сидять в машині.

Популярні новини зараз
Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

Варто відзначити, що фанати Кароліни дивуються, чому Єгор весь час ховає обличчя під кепкою, а деякі навіть припускали, що молодий чоловік соромиться Лорак. Парочка рідко виставляє спільні фото і відео, яких шанувальники з нетерпінням чекають.

А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.