Джастін Бібер офіційно одружився на Хейлі Болдуін ще у вересні минулого року, але торжество в честь цієї події зірки влаштували тільки зараз. Свято було організовано в п'ятизірковому готелі в Південній Кароліні, 30 вересня. А днями новоспечена дружина Джастіна опублікувала трепетні чорно-білі фото з церемонії в своєму Instagram.

Плаття нареченої від американського модельєра Вірджіла Абло, художнього керівника культового бренду Louis Vuitton. Розкішне вбрання з вирізом на спині розшите перлами. Образ Хайлі доповнила діамантовими сережками за 123 тисяч доларів, майже двометровим шлейфом і фатою довжиною чотири метри зі зворушливими: "Поки смерть не розлучить нас".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Також шанувальників захопило фото обручок. На руці Хайлі - дві золотих каблучки з діамантами Tiffany Soleste — вартістю 3125 і 2150 доларів. А ось наречений Джастін обрав обручку простіше, Tiffany Classic за 950 доларів.

Нагадаємо, українська Бібер любить дівчат постарше: Микита Ломакін розповів про переваги.

Як повідомляв "Знай.uа", українська співачка СолоХа випустила новий кліп, в якому познущалася над зірками Instagram.

"Знай.uа" писав, що продюсер Open Kids розповів, як стати новою учасницею колективу.