Стала відома справжня причина загибелі знаменитого російського актора Дмитра Марьянова, який помер через помилки медиків. Про це повідомляє Telegram-канал 360tv.ru, передає Politeka.

Також вдалося з'ясувати, що акторові призначили ліки, які категорично заборонені при тромбоемболії.

До того ж, згідно з матеріалами кримінальної справи, за загибель Марьянова понесе відповідальність директор реабілітаційного центру Оксана Богданова.

Слід зазначити, що за даними, які були встановлені в ході слідства, актор з 6 по 15 жовтня 2017 проходив лікування в реабілітаційному центрі. Вже 15 жовтня його стан різко погіршився. Пацієнт почав скаржитись на різкі болі в нозі. До того ж, про його різкому погіршенні знала і директор "Фенікса". Однак жодних заходів не було вжито.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Більш того, вона залишила Марьянова без зв'язку, а сама ж не поспішала викликати медиків. Лікарі прибули на місце вже після того, як їх викликав один з постояльців цього центру. Прибула карета швидкої допомоги відвезла Марьянова в лікарню. Однак всі спроби врятувати життя актора виявилися безуспішними.

Потім була проведена експертиза, яка встановила, що смерть актора настала від наскрізного розриву задньої стінки лівої загальної клубової вени з утворенням масивної крововтрати.

Нагадаємо, що відома російська актриса і головна героїня серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасія Заворотнюк, жива. Про таке заявив директор знаменитості Стас Христа в одному з недавніх інтерв'ю.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Львові пройшла унікальна виставка костюмів зі знімального майданчика "Захара Беркута".

Також портал Знай.ua писав, що Леонардо Ді Капріо виявився любителем рептилій.