Алла Добкіна – 26-річна донька скандального екс-нардепа Михайла Добкіна, дівчина модель і молода мама. Вона швидко прийшла у форму після народження сина і тепер активно публікує фото своєї ідеальної фігури у соцмережі Instagram. А нещодавно Алла зайнялася благодійністю, так що на її сторінці з'являються пости і такого характеру.

Так і в цей раз Добкіна показала два фото, на яких позує в київському клубі, де відбувся благодійний аукціон. На заході виступила Анна Сєдокова, яка несподівано прилетіла до Києва з Росії. Саме з нею сфотографувалася Алла, і виклала знімки в мережу. Як видно, виступала Сєдокова в довгому червоному платті, декорованому мереживом, а на голову наділа широкий червоний капелюх. А ось Алла Добкіна прийшла на вечірку в короткій чорній сукні, яка оголила довгі стрункі ноги.

Нагадаємо, вагітна дочка Добкіна не посоромилася викласти відверті фото.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Алла Добкіна показала першу фотографію новоржденного малюка.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що вагітна дочка Добкіна злетіла з котушок і зажадала крові.